Kako izbrisati svoje objave na Facebooku?

Kako izbrisati svoje objave na Facebooku?

Facebook objave su super stvar za dijeljenje važnih, zanimljivih i zabavnih sadržaja s vašim, virtualnim, prijateljima i rodbinom.

No to se vrlo lako pretvori u želju za brisanjem nekih od objava jer ili ste ih prerasli ili vas je jednostavno sram što ste sve objavljivali i želite to izbrisati.

Srećom, što se Facebooka tiče proces brisanja objava vrlo je jednostavan.

Brisanje Facebook objava

Kada pronađete objavu koji želite izbrisati trebate kliknuti na ikonu “tri točkice” u gornjem desnom kutu objave. Nakon što vam se pojavi izbornik s više opcija trebate odabrati “Premjestite u smeće” na dnu izbornika.

Tada će vas Facebook pitati jeste li sigurni da želite izbrisati odabranu objavu. Klikom na “Premjesti” objava se premješta u Facebookov koš za smeće.

Ako ju ondje ostavite automatski će biti izbrisana nakon 30 dana.

Otvaranjem koša za smeće možete vidjeti sve izbrisane objave. U ovom primjeru u pitanju je samo jedna objava.

Brisanje je moguće na nekoliko načina.

Prvi način je brisanje jedne objave klikom na ikonu “tri točkice” s desne strane objave. Nakon toga će se prikazati mini izbornik gdje je dovoljno odabrati “Izbriši” i objava će biti trajno izbrisana.

Drugi način je brisanje svih objava odjednom odabirom opcije “Izbriši” na vrhu ekrana iznad popisa objava.

U svakom slučaju što god odabrali trebate dati završnu potvrdu klikom na “Izbriši”.

I to je to! Uspješno ste izbrisali neželjene objave.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)