Kako izbristi Eronino profil?

Kako izbrisati Eronino profil?

U današnje vrijeme upoznavanje partnera, pa i više od toga, preko interneta nije neobično. Posljedično sve više osoba registrira svoje profile na takvim servisima.

Ono gdje stvar najčešće zapne je kada se odlučite izbrisati svoj profil pogotovo ako koristite plaćeni profil.

Servisi u tom slučaju mogu dosta otežati otkazivanje pretplate i brisanje profila jer direktno gube zaradu.

Što je Eronino?

Eronino je nastao 2022. godine s ciljem pružalja usluge upoznavanja osobama koje žele nešto više od razgovora, znate na što mislimo.

Registracija je besplatna, a nudi mogućnost kreiranja profila u kojemu možete napisati nešto o sebi, dodati svoje fotografije i sl. uz ograniečnu mogućnost kontakitranja drugih članova.

Ako vam to nije dovoljno ponudit će vam plaćenu razinu. Članarina je obnavljajuća što znači da će vam svaki mjesec tj. svakih tri ili šest mjeseci naplatiti pristup svojem servisu sve dok ne zatražite zaustavljanje naplate.

Ostalo možete saznati u uvjetima korištenja koji su dosta opširni.

Brisanje Eronino profila

Ako ste odlučili izbrisati svoj Eronino profil imate tri mogućnosti. Prva je ukidanje plaćene članarine uz zadržavanje osnovnog online profila aktivnim, a druga je deaktivacija tj. sakrivanje profila od drugih članova, a treća trajno brisanje profila.

Ipak, prilikom procesa otkazivanja plaćene pretplate morate biti svjesni nekih pravila, koja ste prihvatili kao dio uvjeta korištenja tog servisa.

“Trajanje plaćenog članstva (Premium) odgovara razdoblju prikazanom u opisu paketa ili razdoblju koje je korisnik odabrao prilikom naručivanja paketa (početni rok). Početni rok je najviše dvije godine. Ako članstvo ne prestane na kraju početnog razdoblja, ugovor se produžuje na neodređeno vrijeme (produženje ugovora). Otkazni rok, odnosno, ako je prilikom kupnje plaćenog pristupa naveden drugačiji rok, za članstva s rokom trajanja ne dužim od mjesec dana: 14 dana, a za članstva s rokom trajanja dužim od mjesec dana: 30 dana.”

Eronino.hr uvjeti korištenja

Znači, vjerovatno ćete morati platiti i nešto što zapravo ne želite tj. razliku dana od trenutka kada se odlučite prekinuti pretplatu do trenutka kada dolazi sljedeći ciklus naplate.

Da biste pokrenuli proces ukidanja naplate trebate poslati zahtjev na sljedeću e-mail adresu support@datingcustomercare.com.

“Ovim putem ja/mi () opozivam/opozivamo sklopljeni ugovor o kupnji sljedeće robe () / pružanju sljedeće usluge ()

– Naručeno dana () / primljeno dana ()
– Ime i prezime potrošača
– Adresa potrošača
– Potpis potrošača (samo u slučaju slanja obavijesti papirnim putem)
– Datum

Uz navedeno možete preuzeti, ispuniti i poslati sljedeći PDF dokument (preuzeto s Eronino.hr):

Nakon toga trebate dobiti povratnu poruku da vam je naplata zaustavljena, a podaci izbrisani.

Ipak, Eronino zadržava prava ne izbrisati sve podatke kako su i naveli u uvjetima korištenja: “Podaci će biti izbrisani čim više ne postoje zakonski rokovi čuvanja i podaci više nisu potrebni za potvrđivanje, ostvarivanje ili obranu pravnih zahtjeva.

Pravo opoziva

Najbolje ćete proći ako u roku od 14 dana od registracije tj. plaćanja odlučite prekinuti svoje članstvo.

U tom slučaju trebate poslati sve ranije navedeno, a oni vam u tom roku moraju opozvati ugovor i vratiti sva uplaćena sredstva.

Imate pravo opozvati ovaj ugovor bez navođenja razloga u roku od 14 dana.

Rok za opoziv iznosi 14 dana od datuma sklapanja ugovora.

Da biste ostvarili svoje pravo opoziva, morate nas (Paidwings AG, Alte Steinhauserstrasse 1, 6330 Cham, Switzerland, e-pošta: support@datingcustomercare.com) nedvosmislenom izjavom (npr. dopis poslan poštom ili e-poruka) obavijestiti o svojoj namjeri da opozovete ovaj ugovor.

Kako bi se smatralo da ste poštovali rok za opoziv, dovoljno je da obavijest o ostvarivanju prava opoziva pošaljete prije isteka roka za opoziv.
Posljedice opoziva
Ako opozovete ovaj ugovor, dužni smo vam bez odlaganja i najkasnije u roku od 14 dana od dana kojeg smo zaprimili obavijest o vašem opozivu ovog ugovora vratiti cjelokupni iznos koji ste nam uplatili, uključujući troškove isporuke (osim dodatnih troškova koji su nastali jer ste se odlučili za drukčiji način isporuke od najpovoljnije standardne isporuke koju smo vam ponudili). Za taj povrat uplate primjenjujemo isti način plaćanja koji ste primijenili u izvornoj transakciji, osim ako je s vama izričito drugačije dogovoreno; ni u kojem slučaju nećete morati platiti naknadu za povrat uplate.

Ako ste zatražili da vam usluge počnemo pružati tijekom roka za opoziv, dužni ste nam platiti primjereni iznos koji odgovara udjelu usluga već pruženih do trenutka zaprimanja vaše obavijesti o ostvarivanju prava opoziva ovog ugovora u ukupnom opsegu usluga predviđenih ugovorom.

Na vašu izričitu želju započet ćemo izvršenje ugovora s obvezom plaćanja prije isteka roka za opoziv ako istodobno izrazite svoju suglasnost s činjenicom da vaše pravo opoziva time prestaje vrijediti te nam potvrdite da ste upoznati s time.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)