Kako izbrisati IMDb račun?

Kako izbrisati IMDb račun?

Internet Movie Database je bez konkurencije najveća i najopsežnija baza podataka o filmovima na webu.

Ako ste “digitalna” osoba i filmofil velike su šanse da imate svoj IMDb korisnički profil tj. račun. On vam omogućuje unos detalja o filmovima, davanje ocjena za pogledane filmove i serije tj. osjećaj da ste dio nečega velikog i korisnog.

Nekada je IMDb imao i forum gdje ste mogli raspravljati o filmovima i serijama koji vam se (ne) sviđaju. Taj je forum nažalost ugašen 2017. godine. To također može biti jedan od razloga zašto biste htjeli izbrisati svoj IMDb račun.

Brisanje IMDb računa

Srećom IMDb nije jedna od stranica koja će vam jako otežati ili skroz onemogućiti brisanje profila i svih vaših unosa.

Dovoljno je prijaviti se u svoj profil, otići u postavke i kliknuti na “Izbriši profil” (eng. Delete account) nakon čega će vam se prikazati gumb za potvrdu.

Uz njega će se nalaziti važna napomena sljedećeg sadržaja “Brisanje vašeg računa je trajna operacija: Brisanje vašeg računa ne može se poništiti, provjerite još jednom želite li doista izbrisati ovaj račun.”

Klikom na “Trajno izbriši moj račun” završili ste postupak brisanja.

Dodatna opcija je kontaktirati njihovu korisničku podršku na e-mail support@IMDb.com s naslovom “REQUEST TO DELETE MY ACCOUNT” dok u detalje poruke navedite zašto želite izbrisati svoj IMDb račun.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)