Kako izbrisati Meetup profil?

Meetup je platforma za organiziranje osobnih i virtualnih aktivnosti, okupljanja i događaja za ljude i zajednice sličnih interesa, hobija i profesija.

Platforma je osnovana davne 2002. godine i od tada joj popularnost samo raste pa nije neobično da možda ondje i imate svoj profil, a da ste to možda već i zaboravili.

Ako niste aktivan Meetup korisnik, pa i unatoč činjenici što je članstvo besplatno, možda ipak želite smanjiti svoj digitalni trag i izbrisati profil.

Brisanje Meetup profila

Izbrisati Meetup profil jednako je jednostavno kao i njegovo kreiranje. Dovoljno je otići u svoj profil na adresi https://meetup.com/account/management te odabrati izbornik ‘Deaktiviraj račun’ (eng. Deactivate account) koji se nalazi na dnu stranice.

Meetup upravljanje profilom

Zatim će se otvoriti novi ekran gdje trebate još jednom upisati svoju lozinku. Konačnim klikom na ‘Potvrdi’ (eng. Submit) kratko će se prikazati poruka da je vaš profil trajno izbrisan te ćete biti odjavljeni i preusmjereni na ekran za prijavu.

Potvrda brisanja Meetup profila

Kako je i navedeno u procesu brisanja, ovim činom ste trajno izbrisali svoj Meetup profil i sve povezane podatke. Ako se opet budete htjeli pridružiti Meetup zajednici trebat ćete se ponovno registrirati.