Kako izbrisati Temu profil?

Kako izbrisati Temu profil?

Temu je popularna internetska trgovina koja se u zadnjih nekoliko mjeseci dosta agresivno reklamira da je teško ili nemoguće izbjeći ju. Doslovno je ušla u žargon osoba i kao da svi od tamo nešto naručuju.

Ako vam je pažnju privukao neki od njihovih oglasa s velikim popustima vjerovatno ste se odlučili registrirati, pa možda nešto i naručiti. Da, teško je ignorirati ponude od preko 90% popusta na ukupan iznos košarice za prvu narudžbu.

Unatoč možda nešto većim cijenama nego što su na AliExpressu, Temu ipak nudi veću brzinu dostave jer sve šalju iz skladišta u Budimpešti.

Brisanje Temu profila

Ako iz bilog kojeg razloga želite izbrisati svoj Temu profil to možete učiniti brzo i jednostavno.

Nakon prijave u svoj korisnički profil dovoljno je otići u izbornik ‘Sigurnost računa’ (eng. Account security) te odabrati ‘Izbrišite svoj Temu račun’ (eng. Delete your Temu account).

Brisanje Temu profila

U tom ćete trenutku vidjeti detaljni obavijest o cijelom postupku:

Poštovani Temu kupče,

Upravo ćete nam poslati zahtjev za trajno brisanje vašeg Temu računa. Ako nastavite, Temu će izbrisati podatke i sadržaj na vašem računu u skladu s primjenjivim zakonom i kako je opisano u Politici privatnosti. To uključuje komunikacijske zapise, datoteke i slike, kao i sve neiskorištene kupone i kredite koji se više neće moći koristiti nakon brisanja vašeg računa. Imajte na umu da više nećete moći kupovati u aplikaciji Temu ili na Temu.com nakon što se vaš račun izbriše.

Ako ste i dalje sigurni da želite nastaviti s procesom trajnog brisanja vašeg Temu profila obratite pažnju na sljedeće:

  • nakon brisanja Temu profila više vam neće biti dostupni eventualni neiskorišteni kuponi i krediti. Provjerite to i po potrebi ih iskoristite prije brisanja profila.
  • nakon brisanja Temu profila više nećete imati pristup narudžbama koje su u tijeku. Zato ako imate neku narudžbu koja vam još nije stigla možda je bolje da sačekate dok stigne pa tek onda nastavite s postupkom brisanja profila.
  • nakon brisanja Temu profila sve vaše informacije zauvijek se brišu. Zato ako želite imati sačuvanu povijest narudžbi i druge podatke o vašem Temu profilu napravite to prije trajnog brisanja.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)